TREMCO ILLBRUCK

Butilni & Bitumenski Primer za pršenje

Butilni & Bitumenski Primer za pršenje

ME902

Primer služi kot posrednik za pritrjevanje in kot podlaga za optimalno predhodno obdelavo površin za pritrjevanje pri obdelavi illbruck butilnih in bitumenskih trakov.

TwinAktiv VZ

TwinAktiv VZ

ME503

Folijo se lahko zaradi variabilne Sd-vrednosti (difuznost vodne pare) uporablja tako znotraj kot tudi zunaj. Folija zadovoljuje priporočila RAL združenja za pospeševanje kvalitete oken in hišnih vrat “znotraj gostejše kot zunaj ”. Lepljenje gradbenih elementov se opravi s SP025 folijskim lepilom za okna Eko ali z vgradnjo na gladek prema na svežem ometu s pomočjo mrežice za omete.

TwinAktiv HI

TwinAktiv HI

ME501

Ta folija je namenjena za izoliranje spojnih fug med okni in fasado. Zaradi variabilne sd-vrednosti (difuznost vodne pare) je folija primerna za notranjo in zunanjo uporabo. Folija zadovoljuje priporočila RAL združenja za pospeševanje kakovosti oken in hišnih vrat.

TwinAktiv

TwinAktiv

ME500

Ta folija je namenjena za izoliranje spojnih fug med okni in fasado. Zaradi variabilne sd-vrednosti (difuznosti vodne pare) je ta folija primerna za notranjo in zunanjo uporabo. Folija pri tem izpolnjuje priporočila RAL združenja za pospeševanje kakovosti oken in hišnih vrat „znotraj gostejše kot zunaj “.

Okenski butilni trak

Okenski butilni trak

ME410

Ta butilni trak je namenjen za hitro in varno izoliranje, nepropustno za difuzijsko paro na okenskih spojnih fugah ter se lahko s pomočjo dodatnih trakov za pritrjevanje enostransko in obojestransko skrito vgradi kot tesnilni trak in se lahko kompletno in brez težav premaže z ometom in premazom.

Butilni trak flis

Butilni trak flis

ME404

Ta butilna trak se uporablja v notranjem in v zunanjem območju za izoliranje fug, šivov in razpok pri obdelavi kovin in pločevin (npr. za izoliranje segmentnih elementov na kovinskih konstrukcijah) in v območju streh (npr. za spojno izoliranje in preklopno izoliranje).

Butilni trak

Butilni trak

ME403

Obojestransko samolepljiv. Ta lepilni in tesnilni trak je namenjena za izoliranje okenskih spojev v območju izdelave oken in fasad in za lepljenje trakov, folij in podstrešnih trakov na kovine, les, plastične materiale, beton ali kamen. Druga območja uporabe so: izdelava karavanov, hladilna tehnika in klima tehnika, izdelava naprav ali izdelava avtomobilov.
Butilni aluminijski trak

Butilni aluminijski trak

ME402/ME405

Enostranski samolepilni trak je namenjen za izoliranje in za popravila in saniranje spojev, šivov, spojev ali preklopov v notranjem in zunanjem območju, kjer je potrebna nepropustna izolacija za plin in difuznost vodne pare (npr. izdelava oken in fasad).

EPDM-zunanja folija

EPDM-zunanja folija

ME220

Zunanja folija ME220 EPDM je debela 1,2 mm in je namenjena za zunanje izoliranje stalnih spojev pri vratih in oknih in tlemi do območja perimetrov. ME220 je primeren tudi za izoliranje vznožij zgradb za izoliranja priključkov v skladu z DIN 18195-4 in DIN 18195-6 Odlomek 9. Za razliko od tega je zunanja folija il- lbruck ME220 EPDM-folija 0,75 mm namenjena za zunanjo izoliranje fasad.

Zunanja samolepilna folija VV

Zunanja samolepilna folija VV

ME351

To je trak, na katerega je po vsej površini naneseno lepilo ter je dizajniran specialno za zunanje tesnjenje oken med okenskim okvirjem in različnimi gradbenimi površinami. Lahko se obdeluje ter se dobro prilega na vse gradbene materiale ( na primer na trdi PVC, apnenec, kovine, les, izolirne trakove (EPS, XPS, PUR pene).

Notranja samolepilna folija VV

Notranja samolepilna folija VV

ME350

To je trak, na katerega je po vsej površini naneseno lepilo ter je dizajniran specialno za notranje tesnjenje oken med okenskim okvirjem in različnimi gradbenimi površinami. Lahko se obdeluje ter je nepropusten. Poleg tega se dobro prilega na vse gradbene materiale ( na primer na trdi PVC, apnenec, kovine, les, izolirne trakove (EPS, XPS, PUR pene).

Folija za vse vremenske pogoje

Folija za vse vremenske pogoje

ME110

Ta specialna folija je namenjena za zrakotesno, vetrotesno in vodotesno lepljenje na gradbene elemente v območju fasad. Na območju tal se lahko uporablja izolirna folija, debela 1,5 mm, ki je v skladu z DIN 18195. Ta folija se zelo dobro prilega h običajnim gradbenim podlagam, npr. na beton, stene, les, kovine, številne plastike, trdi PVC in na različne hladne bitumne.

Polietilenski lepljivi trak

Polietilenski lepljivi trak

TN563

Ta lepljivi trak je namenjen za zaščito, izolacijo in zmanjševanje vibracij ter se uporablja na številnih področjih, npr. viseče fasade, strukturno zastekljevanje, izoliranje strešnih oken, zapiranje cevnih sistemov v napravah za ventilacijo in klimatskih napravah, vmesnih zidovih, v strojegradnji, za izdelavo motornih vozil in kontejnerjev in za oblaganje.

Izolacijski trak in trak za izolacijo proti vibracijam LR

Izolacijski trak in trak za izolacijo proti vibracijam LR

TN553

Ta visokokvalitetni trak iz penastega materiala se uporablja za izoliranje med tesno spojenimi gradbenimi deli. Uporablja se za izoliranje v visokogradnji in pri izdelavi fasad ter za izolacijo proti vibracijam pri gradnji z lesom, kovinami in v masivni gradnji. Druge možnosti za uporabo traku : pri izdelavi strojev in kontejnerjev, klimatskih naprav ali opažev.

Zaščitni trak za zastekljevanje

Zaščitni trak za zastekljevanje

TN136

Ta zaščitni trak za zastekljevanje je izjemno učinkovit trak za zaščitno zastekljevanje, ki je razvit zato, da bi se izboljšala varnost oken in vrat s pritrdilnimi letvicami. Izdelek se uporablja kot nadomestilo za običajno notranje tesnjenje, pri čemer se enota stekla spaja z okvirjem in zapečati. Pri pravilni izbiri in nanosu proizvoda je skoraj nemogoče odstraniti enoto z zunanje strani (razen da se uniči).

Elastični trak z jekleno strukturo

Elastični trak z jekleno strukturo

TN126

Samolepilni polietilenski trak za elastične izolacijske materiale, npr. za izoliranje falca za steklo; izoliranje parapetnih elementov in plošč.

Distančni trak

Distančni trak

TN115

Ta trak je zaprt trak, z gladkimi porami, enostransko samolepilen iz PE pene, brez zaščite. TN115 se v glavnem uporablja za zastekljevanje v industriji stekla in gradbeništvu.

Akrilni trak

Akrilni trak

TN021

Akrilni trak vsebuje zmes visoko elastičnega akrilata in steklenih mikro kroglic kot polnilo, ki so oblikovane z ekstruzijo in nato posušene s pomočjo UV svetlobe. Izdelek ima zelo veliko sposobnost lepljenja in se lahko uporablja za številne strukturno neporozne materiale in za številne druge uporabe. Lahko se lepijo tudi mehanični povezovalni elementi.

Illmod trioplex+

Illmod trioplex+

TP652

Ta multifunkcionalni tesnilni trak je namenjena za izoliranje spojnih fug med okni in vrati, ki so nepropustne za zrak in padavinam z istočasnimi karakteristikami za toplotno izoliranje preko celotne gradbene globine. Edinstven notranje stopnjevan trak in patentirano bočno impregniranje zadovoljuje povečane zahteve v pasivnih hišah, novogradnjah in prenovah. Glede difuzije vodne pare ima TP652 karakteristiko „znotraj tesni bolje kot zunaj “.
Illmod trioplex FBA

Illmod trioplex FBA

TP651

Ta multifunkcionalni tesnilni trak je namenjena za izoliranje spojnih fug pri oknih in vratih, ki ne prepuščajo zrak in padavine, hkrati pa ima tudi karakteristike, potrebne za toplotno izolacijo skozi celo leto. Primeren je za gradnjo, katere globina je manjša od 58 mm, zato je izjemno primeren za izoliranje stalnega spoja na okenski polički (FBA). Patentirano bočno impregniranje zadovoljuje zahteve RAL zagotavljanja kvalitete, ko gre za karakteristike difuznosti vodne pare “znotraj gostejše kot zunaj ”.

12345
D.B.T. d.o.o.

Podjetje D.B.T. d.o.o. je bilo ustanovljeno konec leta 1991 v sosednji Hrvaški. Svoj program je usmerilo na tržišče stavbnega in pohištvenega okovja s široko ponudbo proizvodov priznanih evropskih proizvajalcev kot tudi domačih. Leta 2005 je podjetje odprlo svojo podružnico v Sloveniji.

Kontakt

D.B.T. d.o.o.

Naslov: Sp. Vižinga 21d, 2360 Radlje ob Dravi, Slovenija

E-pošta: info@dbt.si

Telefon: 02 888 10 00

Telefax:02 888 10 02