Ročni ventusi

Ročne sisteme za odpiranje oken uporabljamo za udobno vsakodnevno prezračevanje. Slimline škarje GEZE omogočajo odpiranje nadsvetlobe globin do 320 mm. Sistem je primeren za navpično vgrajena pravokotna okna, ki se odpirajo v prostor po horizontalni osi ali nagibno, ter navpično vgrajena okna, ki se odpirajo nagibno iz prostora. Primeren je tudi za navpično vgrajena okna posebnih oblik, npr. trapezna in trikotna okenska krila, obokana okna in segmentna obokana okna.

Sistemi ventus odpiral GEZE se odlikujejo z zelo enostavnim upravljanjem in preprosto montažo.

VENTUS ODPIRALO GEZE OL 90 N

VENTUS ODPIRALO GEZE OL 90 N

Sistem je primeren za navpično vgrajena pravokotna okna, ki se odpirajo v prostor po horizontalni osi ali nagibno, primeren je tudi za navpično vgrajena okna posebnih oblik, npr. trapezna in trikotna okenska krila.
VENTUS ODPIRALO GEZE OL 90 N ZA OKNA POSEBNIH OBLIK

VENTUS ODPIRALO GEZE OL 90 N ZA OKNA POSEBNIH OBLIK

Sistem je primeren za navpično vgrajena okna posebnih oblik, npr. trapezna in trikotna okenska krila. To odpiralo je namenjeno klip/klap odpiranju lesenih, plastičnih ali aluminijastih oken pravokotnih oblik. 

 

ODPIRALO SAVIO NEWTON F6

ODPIRALO SAVIO NEWTON F6

Max. teža krila je 80 kg in kot odpiranja 220 mm.

D.B.T. d.o.o.

Podjetje D.B.T. d.o.o. je bilo ustanovljeno konec leta 1991 v sosednji Hrvaški. Svoj program je usmerilo na tržišče stavbnega in pohištvenega okovja s široko ponudbo proizvodov priznanih evropskih proizvajalcev kot tudi domačih. Leta 2005 je podjetje odprlo svojo podružnico v Sloveniji.

Kontakt

D.B.T. d.o.o.

Naslov: Sp. Vižinga 21d, 2360 Radlje ob Dravi, Slovenija

E-pošta: info@dbt.si

Telefon: 02 888 10 00

Telefax: 02 888 10 02