Okovje za drsne stene

Sistem PORTAL prinaša vizualno in praktično uporabo v drsne elemente do 400 kg. Pa naj bo to oblikovna raznolikost, udobje, varnost ali dostopnost. PORTAL preprosto izstopa, ko gre za prostorsko udobje, v smislu izdelave, montaže in logistike. PORTAL še naprej ostaja sinonim za velike priložnosti kot npr. za prihranitev časa in znižanja stroškov v proizvodnem procesu.

Sistem PORTAL prinaša več širine in široko paleto izdelkov. Dvižno drsna vrata za večje odprtine z max težo dvižno drsnega krila 400 kg z mehanizmom PORTAL sistema ustvarijo prostor za lepše in svetlejše življenje. Preprost gib roke je dovolj, da steklene meje med notranjostjo in zunanjostjo izginejo. Z uporabo velikih elementov sistema PORTAL praktično stene »izginejo« in zaradi praktične in udobne uporabe praktično zvišajo standard bivanja in udobja. Z izbiro različnih vrst odpiranja, lahko svoje prostore prilagodite po lastni želji.

Dvižni in drsni sistemi portal HS, drsni sistemi »eko drsenje« portal ES, vzporedni drsni sistemi portal PSi, vzporedni drsni in nagibni sistemi PORTAL PSK COMFORT, zložljivi in drsni sistemi PORTAL FS PLUS, drsni sistemi PORTAL CS.
Drsne stene PSK 160+ COMFORT

Drsne stene PSK 160+ COMFORT

PSK 160+ COMFORT je posebej oblikovan, za ročno odpiranje večjih drsnih sten, ki tehtajo do 160kg. Visok nivo varnosti pri enostavni uporabi. Primeren za krila drsne stene izdelane iz lesa, plastike ali aluminija.
Drsne stene PSK 100+ COMFORT, 130+ COMFORT

Drsne stene PSK 100+ COMFORT, 130+ COMFORT

Za drsna okna in lažje drsne stene (do 100kg oz 130 kg). Prijeten izgled in enostavno upravljanje.

Drsne stene PSK 200-Z COMFORT

Drsne stene PSK 200-Z COMFORT

PSK 200-Z COMFORT je oblikovan za enostavno upravljanje in odmikanje drsnega krila s kljuko, za velike površine drsnih sten. Omogoča dolžine drsnega krila do 2000 mm in teže do 200 kg. Za drsne stene iz lesa, plastike in aluminja.

Potreben prostor za višine okvirja je zaradi univerzalnih kompletov vodil za serije PSK 100 COMFORT, PSK 130 COMFORT, PSK 160 COMFORT, PSK 200-Z COMFORT enak. 

Drsne stene HS Portal

Drsne stene HS Portal

Visoko energijsko učinkovite in popolnoma dostopne drsne stene HS Portal - edinstvene prednosti ECO PASS praga Siegenia. Raznolik sistem, ki ga zlahka namestimo. Siegenia je s svojimi pogledi zasnovanimi za prihodnost razvila novi prag ECO PASS, da bi izpolnila zahteve obstoječih nemških predpisov za varčevanje z energijo kakor tudi pričakovane zahteve novega standarda EnEv.

Drsne stene PORTAL FS PLUS

Drsne stene PORTAL FS PLUS

Velike odprtine vam nudijo prostornost in odprtost, vendar prav tako povzročajo skrbi mnogim izdelovalcem oken. Pozabite na te skrbi z PORTAL FS + okovjem za lesena, PVC ali aluminijasta zložljiva in drsna vrata. Do sedem elementov, vsak z max. težo krila do 80 kg, lahko brez napora zložimo in ustvarimo odprtino široko do 6,3m.

D.B.T. d.o.o.

Podjetje D.B.T. d.o.o. je bilo ustanovljeno konec leta 1991 v sosednji Hrvaški. Svoj program je usmerilo na tržišče stavbnega in pohištvenega okovja s široko ponudbo proizvodov priznanih evropskih proizvajalcev kot tudi domačih. Leta 2005 je podjetje odprlo svojo podružnico v Sloveniji.

Kontakt

D.B.T. d.o.o.

Naslov: Sp. Vižinga 21d, 2360 Radlje ob Dravi, Slovenija

E-pošta: info@dbt.si

Telefon: 02 888 10 00

Telefax:02 888 10 02