Drsne stene PORTAL FS PLUS

Drsne stene PORTAL FS PLUS

Velike odprtine vam nudijo prostornost in odprtost, vendar prav tako povzročajo skrbi mnogim izdelovalcem oken. Pozabite na te skrbi z PORTAL FS + okovjem za lesena, PVC ali aluminijasta zložljiva in drsna vrata. Do sedem elementov, vsak z max. težo krila do 80 kg, lahko brez napora zložimo in ustvarimo odprtino široko do 6,3m.

S potopnim aluminjastim pragom lahko zložljivo-drsne FS stene izdelamo enostavno in z ravnim prehodom. Toplotno izoliran prag prepreči, da bi nastala vodna kondenzacija in omogoča zasnovo brez ovir po standardu DIN 18040. Velika kolesa s krogličnimi ležaji, narejenimi iz platstičnih mas. Masivni tečaji s posebnimi drsnimi ležaji omogočajo preprosto, tiho in dolgotrajno uporabo. Elementi krtače/ščetke preprečujejo prah in umazanijo na tekalno tirnico in izboljšajo kakovost odpiranja.

  • Čistilni tečaji
  • Odprt položaj: varen položaj za čiščenje
  • Zaprt tečaj: normalno delovanje kot pri cenejših tečajih
  • Druga možnost je dostopnost drsnega elementa kot balkonska vrata.
  • Nov FS-RS krilni tečaj iz SIEGENIE nam olajša čiščenje zunanjega zložljivega/pregibnega krila brez napora od znotraj. Krila se nikoli ne premaknejo iz svojih varovanih mest.
  • Navzven odpirajoči se FS elementi
  • FS elementi so lahko tudi tako konfigurirani, da se odprejo navzven, zahvaljujoč se visoki kvaliteti površinske tehnologije.
D.B.T. d.o.o.

Podjetje D.B.T. d.o.o. je bilo ustanovljeno konec leta 1991 v sosednji Hrvaški. Svoj program je usmerilo na tržišče stavbnega in pohištvenega okovja s široko ponudbo proizvodov priznanih evropskih proizvajalcev kot tudi domačih. Leta 2005 je podjetje odprlo svojo podružnico v Sloveniji.

Kontakt

D.B.T. d.o.o.

Naslov: Sp. Vižinga 21d, 2360 Radlje ob Dravi, Slovenija

E-pošta: info@dbt.si

Telefon: 02 888 10 00

Telefax:02 888 10 02