Čistila

Čistilo za pištole

Čistilo za pištole

AA290

To čistilo za pištolo ima nastavek za vijak za pištolo in povešeni podaljšek za ventil za sprej, kar omogoča čiščenje pištole in adapterjev. čistilec je še posebej primeren za odstranjevanje nestrjene PUR-pene. Poleg tega se lahko uporablja tudi za odstranjevanje svežih ostankov barve, voska, maščob, olj in lepil.

Sprej za vzdrževanje pištole

Sprej za vzdrževanje pištole

AA291

Ta sprej za vzdrževanje pištol je kakovostno sredstvo za vzdrževanje in zaščito z močnim delovanjem, ki odstranjuje nečistoče in vlažnost. Sredstvo je na bazi teflona ter je namenjeno za nego in vzdrževanje funkcij vseh illbruckovih adapterjev za pištole. Tanek teflonski sloj brez kisline preprečuje rjavenje in lepljenje pene iz doze na adapter, s čimer omogoča zanesljivo zamenjavo doze. Poleg tega je AA291 primeren tudi za podmazovanje, deblokiranje, glajenje in zaščito najrazličnejših materialov, npr. iz kovina, plastike in lesa.

Čistilni robčki

Čistilni robčki

AA292

Za odstranjevanje nestrjenega bitumna, katrana, olja, lepila in tesnilnih materialov. Poleg tega odstranjuje črnilo in barve za označevanje s podlag in z rok. Robčki so idealni za čiščenje orodja in naprav za obdelavo.

Čistilec

Čistilec

AT115

To je neškodljivo čistilo za PVC, kovinske površine in illbruck letvice. Za odstranjevanje in čiščenje plastičnih površin.

Površinski čistilec

Površinski čistilec

AT160

To je sredstvo za čiščenje površin zaradi boljšega oprijema tesnil in lepil na teh površinah. Za nevpijajoče podlage, kot so kovine, plastika in steklo.

Čistilec

Čistilec

AT200

Ta čistilec na bazi acetona se uporablja za čiščenje in odmaščevanje. Čiščenje vogalov in lepljivih površin. Ne vsebuje topil in ne raztaplja občutljivih plastičnih delov.

D.B.T. d.o.o.

Podjetje D.B.T. d.o.o. je bilo ustanovljeno konec leta 1991 v sosednji Hrvaški. Svoj program je usmerilo na tržišče stavbnega in pohištvenega okovja s široko ponudbo proizvodov priznanih evropskih proizvajalcev kot tudi domačih. Leta 2005 je podjetje odprlo svojo podružnico v Sloveniji.

Kontakt

D.B.T. d.o.o.

Naslov: Sp. Vižinga 21d, 2360 Radlje ob Dravi, Slovenija

E-pošta: info@dbt.si

Telefon: 02 888 10 00

Telefax:02 888 10 02