Letvice

Notranje okenske letvice za rolete

Notranje okenske letvice za rolete

TR450

Letvice za rolete so namenjene za notranje izoliranje okenskih spojnih fug. S krivljenjem nastane kotna letvica, ki pokriva in izolira neravnine v območju okenske fuge. Na ta način je možno izolirati različna vogalna območja v notranjem prostoru. Istočasno obstaja tudi optično prekrivanje okenskih spojnih fug. Za pozicioniranje in montažno pritrjevanje na okvirje je letvica opremljena tudi s funkcijo samolepljenja. Trajno pritrjevanje se izvede z ustreznimi vijaki znotraj pokritega demontažnega vijačnega kanala. Ob želenem času s pomočjo nitke odprete in aktivirate trak.

Zunanje okenske letvice za rolete

Zunanje okenske letvice za rolete

TR460

Letvice za rolete so namenjene za notranje izoliranje okenskih spojnih fug. S krivljenjem nastane kotna letvica, ki pokriva in izolira neravnine v območju okenske fuge. Na ta način je možno izolirati različna vogalna območja v zunanjem prostoru. Istočasno obstaja tudi optično prekrivanje okenskih spojnih fug. Trajno pritrjevanje se izvede z ustreznimi vijaki znotraj pokritega demontažnega vijačnega kanala. Ob želenem času s pomočjo nitke odprete in aktivirate trak.

D.B.T. d.o.o.

Podjetje D.B.T. d.o.o. je bilo ustanovljeno konec leta 1991 v sosednji Hrvaški. Svoj program je usmerilo na tržišče stavbnega in pohištvenega okovja s široko ponudbo proizvodov priznanih evropskih proizvajalcev kot tudi domačih. Leta 2005 je podjetje odprlo svojo podružnico v Sloveniji.

Kontakt

D.B.T. d.o.o.

Naslov: Sp. Vižinga 21d, 2360 Radlje ob Dravi, Slovenija

E-pošta: info@dbt.si

Telefon: 02 888 10 00

Telefax:02 888 10 02