Folije

Butilni aluminijski trak

Butilni aluminijski trak

ME402/ME405

Enostranski samolepilni trak je namenjen za izoliranje in za popravila in saniranje spojev, šivov, spojev ali preklopov v notranjem in zunanjem območju, kjer je potrebna nepropustna izolacija za plin in difuznost vodne pare (npr. izdelava oken in fasad).

Butilni aluminijski Pads

Butilni aluminijski Pads

ME415

Trakovi Pads so koncipirani specialno za zrakotesna in vodotesna izoliranja (npr. izdelava oken in fasad) pri spojih okvirjev in profilnih rezanih robov, za lepljenje pritrdilnih sider in za popravila ali sanacije.

Butilni trak

Butilni trak

ME403

Obojestransko samolepljiv. Ta lepilni in tesnilni trak je namenjena za izoliranje okenskih spojev v območju izdelave oken in fasad in za lepljenje trakov, folij in podstrešnih trakov na kovine, les, plastične materiale, beton ali kamen. Druga območja uporabe so: izdelava karavanov, hladilna tehnika in klima tehnika, izdelava naprav ali izdelava avtomobilov.
Butilni trak flis

Butilni trak flis

ME404

Ta butilna trak se uporablja v notranjem in v zunanjem območju za izoliranje fug, šivov in razpok pri obdelavi kovin in pločevin (npr. za izoliranje segmentnih elementov na kovinskih konstrukcijah) in v območju streh (npr. za spojno izoliranje in preklopno izoliranje).

Butilni & bitumen Primer

Butilni & bitumen Primer

ME901

Primer služi kot posrednik za pritrjevanje in kot podlaga za optimalno predhodno obdelavo površin za pritrjevanje pri obdelavi illbruck butilnih in bitumenskih trakov.

Butilni & Bitumenski Primer za pršenje

Butilni & Bitumenski Primer za pršenje

ME902

Primer služi kot posrednik za pritrjevanje in kot podlaga za optimalno predhodno obdelavo površin za pritrjevanje pri obdelavi illbruck butilnih in bitumenskih trakov.

Butilni & bitumenski Primer Eko

Butilni & bitumenski Primer Eko

ME904

Primer služi kot posrednik za pritrjevanje in kot podlaga za optimalno predhodno obdelavo običajnih gradbenih površin, npr. zidov, lesa, plošč iz lesenih vlaken, talnih plošč, pri obdelavi illbruck butilnih in bitumenskih trakov in ev. kot posrednik za pritrjevanje samolepilnih lepljivih trakov.

EPDM-zunanja folija

EPDM-zunanja folija

ME220

Zunanja folija ME220 EPDM je debela 1,2 mm in je namenjena za zunanje izoliranje stalnih spojev pri vratih in oknih in tlemi do območja perimetrov. ME220 je primeren tudi za izoliranje vznožij zgradb za izoliranja priključkov v skladu z DIN 18195-4 in DIN 18195-6 Odlomek 9. Za razliko od tega je zunanja folija il- lbruck ME220 EPDM-folija 0,75 mm namenjena za zunanjo izoliranje fasad.

Folija za vse vremenske pogoje

Folija za vse vremenske pogoje

ME110

Ta specialna folija je namenjena za zrakotesno, vetrotesno in vodotesno lepljenje na gradbene elemente v območju fasad. Na območju tal se lahko uporablja izolirna folija, debela 1,5 mm, ki je v skladu z DIN 18195. Ta folija se zelo dobro prilega h običajnim gradbenim podlagam, npr. na beton, stene, les, kovine, številne plastike, trdi PVC in na različne hladne bitumne.

Notranja samolepilna folija VV

Notranja samolepilna folija VV

ME350

To je trak, na katerega je po vsej površini naneseno lepilo ter je dizajniran specialno za notranje tesnjenje oken med okenskim okvirjem in različnimi gradbenimi površinami. Lahko se obdeluje ter je nepropusten. Poleg tega se dobro prilega na vse gradbene materiale ( na primer na trdi PVC, apnenec, kovine, les, izolirne trakove (EPS, XPS, PUR pene).

Okenski butilni trak

Okenski butilni trak

ME410

Ta butilni trak je namenjen za hitro in varno izoliranje, nepropustno za difuzijsko paro na okenskih spojnih fugah ter se lahko s pomočjo dodatnih trakov za pritrjevanje enostransko in obojestransko skrito vgradi kot tesnilni trak in se lahko kompletno in brez težav premaže z ometom in premazom.

Tekoča folija

Tekoča folija

SP925

TwinAktiv

TwinAktiv

ME500

Ta folija je namenjena za izoliranje spojnih fug med okni in fasado. Zaradi variabilne sd-vrednosti (difuznosti vodne pare) je ta folija primerna za notranjo in zunanjo uporabo. Folija pri tem izpolnjuje priporočila RAL združenja za pospeševanje kakovosti oken in hišnih vrat „znotraj gostejše kot zunaj “.

TwinAktiv HI

TwinAktiv HI

ME501

Ta folija je namenjena za izoliranje spojnih fug med okni in fasado. Zaradi variabilne sd-vrednosti (difuznost vodne pare) je folija primerna za notranjo in zunanjo uporabo. Folija zadovoljuje priporočila RAL združenja za pospeševanje kakovosti oken in hišnih vrat.

TwinAktiv VZ

TwinAktiv VZ

ME503

Folijo se lahko zaradi variabilne Sd-vrednosti (difuznost vodne pare) uporablja tako znotraj kot tudi zunaj. Folija zadovoljuje priporočila RAL združenja za pospeševanje kvalitete oken in hišnih vrat “znotraj gostejše kot zunaj ”. Lepljenje gradbenih elementov se opravi s SP025 folijskim lepilom za okna Eko ali z vgradnjo na gladek prema na svežem ometu s pomočjo mrežice za omete.

Zunanja samolepilna folija VV

Zunanja samolepilna folija VV

ME351

To je trak, na katerega je po vsej površini naneseno lepilo ter je dizajniran specialno za zunanje tesnjenje oken med okenskim okvirjem in različnimi gradbenimi površinami. Lahko se obdeluje ter se dobro prilega na vse gradbene materiale ( na primer na trdi PVC, apnenec, kovine, les, izolirne trakove (EPS, XPS, PUR pene).

D.B.T. d.o.o.

Podjetje D.B.T. d.o.o. je bilo ustanovljeno konec leta 1991 v sosednji Hrvaški. Svoj program je usmerilo na tržišče stavbnega in pohištvenega okovja s široko ponudbo proizvodov priznanih evropskih proizvajalcev kot tudi domačih. Leta 2005 je podjetje odprlo svojo podružnico v Sloveniji.

Kontakt

D.B.T. d.o.o.

Naslov: Sp. Vižinga 21d, 2360 Radlje ob Dravi, Slovenija

E-pošta: info@dbt.si

Telefon: 02 888 10 00

Telefax:02 888 10 02