TREMCO ILLBRUCK

TREMCO ILLBRUCK

PE okrogla vrvica za polnilo

PE okrogla vrvica za polnilo

PR102

Ta okrogla vrvica za polnilo je namenjena za naknadno polnjenje gradbenih delilnih fug, spojnih fug, za izolairanje profilnega stekla itd. v notranjem in zunanjem območju.
Priključni profil

Priključni profil

PR013

Priključni profil je sestavljen iz trde pene iz polistirola. Je majhne teže, lahko se obdeluje in ima dobra termoizolacijske lastnosti. PR013 je namenjen za razporeditev obremenitve pri oknih, hkrati pa je tudi toplotna izolacija. Priključni profil se izdeluje kot konfekcijsko blago za ustrezne okenske profile.

Omet za toplotno izolacijo

Omet za toplotno izolacijo

PR005

Ta omet se uporablja v zunanjem in notranjem območju za popravila na okenskih nišah in za izdelavo gladkega premaza za fuge v skladu za zahtevami DIN 4108 Del 7, kot je potrebno za polaganje PR003 fazonskih oblik za okenske poličke in za PR013 spojne profile. Posebna vlakna in dodatki dajejo toplotno izolirnemu ometu posebne lastnosti, na primer zmanjšanje toplotnega premoščanja, debelih slojev in optimalno obnašanje za utrjevanje. Uporablja se za moderne in maksimalno toplotno izolirane zidane zgradbe, različne vpijajoče podlage in spremenljive debeline nanosov.

Fazonski kosi za okenske poličke

Fazonski kosi za okenske poličke

PR003

Fazonski kosi za okenske poličke so namenjeni za prevzemanje oken, hkrati pa tudi za notranje in zunanjo izoliranje in za toplotno izolacijo. Zaradi svoje pomične površine za polaganje je tudi nosilec za zunanje in notranje okenske poličke.

Škarje za letvice

Škarje za letvice

AB008

Za natančno rezanje in sproščanje illbruck letvic.

illmod spenjalnik

illmod spenjalnik

AB007

Začete role tesnilnih trakov za fuge širine do 30 mm lahko na ta način hitro povežemo.

illmod povezave

illmod povezave

AB006

Začete role tesnilnih trakov za fuge lahko trajno zaščitimo proti ekspandiranju. Za fuge, širše od 30 mm.

illmod škarje

illmod škarje

AB005

Za enostavno in natančno rezanje illbruck tesnilnih trakov za fuge.

Površinski čistilec

Površinski čistilec

AT160

To je sredstvo za čiščenje površin zaradi boljšega oprijema tesnil in lepil na teh površinah. Za nevpijajoče podlage, kot so kovine, plastika in steklo.

Čistilec

Čistilec

AT200

Ta čistilec na bazi acetona se uporablja za čiščenje in odmaščevanje. Čiščenje vogalov in lepljivih površin. Ne vsebuje topil in ne raztaplja občutljivih plastičnih delov.

Čistilec

Čistilec

AT115

To je neškodljivo čistilo za PVC, kovinske površine in illbruck letvice. Za odstranjevanje in čiščenje plastičnih površin.

Primer

Primer

AT140

Ta 1-komponentni temeljni primer (za boljši oprijem) se uporablja za silikon, poliuretan in hibridna lepila in tesnila na matiranih vlažnih in vpijajočih podlagah.
Primer

Primer

AT105

Ta 1-komponentni primer (za boljši oprijem) se uporablja predvsem za nevpijajoče podlage.

Primer

Primer

AT101

Ta 1-komponentni primer je izdelan iz akrilne-silikonske smole. Uporablja se za premazovanje na vpijajočih podlagah.

Trakovi proti brnenju in vibracijam

Trakovi proti brnenju in vibracijam

AB801

Trakovi proti brnenju se uporabljajo za zmanjševanje hrupa na kovinskih okenskih poličkah (iz aluminija, pocinkane pločevine ali iz plemenitega jekla).

Čistilni robčki

Čistilni robčki

AA292

Za odstranjevanje nestrjenega bitumna, katrana, olja, lepila in tesnilnih materialov. Poleg tega odstranjuje črnilo in barve za označevanje s podlag in z rok. Robčki so idealni za čiščenje orodja in naprav za obdelavo.

Sprej za vzdrževanje pištole

Sprej za vzdrževanje pištole

AA291

Ta sprej za vzdrževanje pištol je kakovostno sredstvo za vzdrževanje in zaščito z močnim delovanjem, ki odstranjuje nečistoče in vlažnost. Sredstvo je na bazi teflona ter je namenjeno za nego in vzdrževanje funkcij vseh illbruckovih adapterjev za pištole. Tanek teflonski sloj brez kisline preprečuje rjavenje in lepljenje pene iz doze na adapter, s čimer omogoča zanesljivo zamenjavo doze. Poleg tega je AA291 primeren tudi za podmazovanje, deblokiranje, glajenje in zaščito najrazličnejših materialov, npr. iz kovina, plastike in lesa.

Čistilo za pištole

Čistilo za pištole

AA290

To čistilo za pištolo ima nastavek za vijak za pištolo in povešeni podaljšek za ventil za sprej, kar omogoča čiščenje pištole in adapterjev. čistilec je še posebej primeren za odstranjevanje nestrjene PUR-pene. Poleg tega se lahko uporablja tudi za odstranjevanje svežih ostankov barve, voska, maščob, olj in lepil.

Pena iz pištole Eko

Pena iz pištole Eko

FM812

Ta 1-komponentna pena brez izocianata je primerna za zapolnjevanje spojnih fug na okenskih in vratnih okvirjih in za izoliranje. Odličen oprijem na številne običajne gradbene podlage, npr. na beton, zidove, kamen, omet, les, vlaknaste elemente, kovine in številne plastične materiale (polistirol, PUR-trda pena, poliester, trdi-PVC).

2K-Hitra pena za okvirje

2K-Hitra pena za okvirje

FM790

Ta 2-komponentna poliuretanska hitra pena je zelo primerna za montažo vratnih okvirjev in kot polnilo za lesena vrata. Odličen oprijem na številne običajne gradbene podlage, npr. na beton, zidove, kamen, omet, les, vlaknaste elemente, kovine in številne plastične materiale (polistirol, PUR- trda pena, poliester, trdi-PVC).

12345
D.B.T. d.o.o.

Podjetje D.B.T. d.o.o. je bilo ustanovljeno konec leta 1991 v sosednji Hrvaški. Svoj program je usmerilo na tržišče stavbnega in pohištvenega okovja s široko ponudbo proizvodov priznanih evropskih proizvajalcev kot tudi domačih. Leta 2005 je podjetje odprlo svojo podružnico v Sloveniji.

Kontakt

D.B.T. d.o.o.

Naslov: Sp. Vižinga 21d, 2360 Radlje ob Dravi, Slovenija

E-pošta: info@dbt.si

Telefon: 02 888 10 00

Telefax: 02 888 10 02