Pribor

Pribor

Izoliranje zabojev za rolete

Izoliranje zabojev za rolete

AB002

Izoliranje zabojev za rolete prispeva k toplotni izolaciji v zaboju z roletami. Izolacija se lahko vgradi v tovarni, lahko pa tudi v že vgrajen zaboj z roletami.

Trakovi proti brnenju in vibracijam

Trakovi proti brnenju in vibracijam

AB801

Trakovi proti brnenju se uporabljajo za zmanjševanje hrupa na kovinskih okenskih poličkah (iz aluminija, pocinkane pločevine ali iz plemenitega jekla).

Primer

Primer

AT101

Ta 1-komponentni primer je izdelan iz akrilne-silikonske smole. Uporablja se za premazovanje na vpijajočih podlagah.

Primer

Primer

AT105

Ta 1-komponentni primer (za boljši oprijem) se uporablja predvsem za nevpijajoče podlage.

Primer

Primer

AT140

Ta 1-komponentni temeljni primer (za boljši oprijem) se uporablja za silikon, poliuretan in hibridna lepila in tesnila na matiranih vlažnih in vpijajočih podlagah.
illmod škarje

illmod škarje

AB005

Za enostavno in natančno rezanje illbruck tesnilnih trakov za fuge.

illmod povezave

illmod povezave

AB006

Začete role tesnilnih trakov za fuge lahko trajno zaščitimo proti ekspandiranju. Za fuge, širše od 30 mm.

illmod spenjalnik

illmod spenjalnik

AB007

Začete role tesnilnih trakov za fuge širine do 30 mm lahko na ta način hitro povežemo.

Škarje za letvice

Škarje za letvice

AB008

Za natančno rezanje in sproščanje illbruck letvic.

Fazonski kosi za okenske poličke

Fazonski kosi za okenske poličke

PR003

Fazonski kosi za okenske poličke so namenjeni za prevzemanje oken, hkrati pa tudi za notranje in zunanjo izoliranje in za toplotno izolacijo. Zaradi svoje pomične površine za polaganje je tudi nosilec za zunanje in notranje okenske poličke.

Omet za toplotno izolacijo

Omet za toplotno izolacijo

PR005

Ta omet se uporablja v zunanjem in notranjem območju za popravila na okenskih nišah in za izdelavo gladkega premaza za fuge v skladu za zahtevami DIN 4108 Del 7, kot je potrebno za polaganje PR003 fazonskih oblik za okenske poličke in za PR013 spojne profile. Posebna vlakna in dodatki dajejo toplotno izolirnemu ometu posebne lastnosti, na primer zmanjšanje toplotnega premoščanja, debelih slojev in optimalno obnašanje za utrjevanje. Uporablja se za moderne in maksimalno toplotno izolirane zidane zgradbe, različne vpijajoče podlage in spremenljive debeline nanosov.

Priključni profil

Priključni profil

PR013

Priključni profil je sestavljen iz trde pene iz polistirola. Je majhne teže, lahko se obdeluje in ima dobra termoizolacijske lastnosti. PR013 je namenjen za razporeditev obremenitve pri oknih, hkrati pa je tudi toplotna izolacija. Priključni profil se izdeluje kot konfekcijsko blago za ustrezne okenske profile.

PE okrogla vrvica za polnilo

PE okrogla vrvica za polnilo

PR102

Ta okrogla vrvica za polnilo je namenjena za naknadno polnjenje gradbenih delilnih fug, spojnih fug, za izolairanje profilnega stekla itd. v notranjem in zunanjem območju.
D.B.T. d.o.o.

Podjetje D.B.T. d.o.o. je bilo ustanovljeno konec leta 1991 v sosednji Hrvaški. Svoj program je usmerilo na tržišče stavbnega in pohištvenega okovja s široko ponudbo proizvodov priznanih evropskih proizvajalcev kot tudi domačih. Leta 2005 je podjetje odprlo svojo podružnico v Sloveniji.

Kontakt

D.B.T. d.o.o.

Naslov: Sp. Vižinga 21d, 2360 Radlje ob Dravi, Slovenija

E-pošta: info@dbt.si

Telefon: 02 888 10 00

Telefax: 02 888 10 02