AutoLock AV3

AutoLock AV3
 • Takojšnje zaklepanje že po preprostem zapiranju vrat brez dodatnega zaklepanja z ključem
 • Energetska varčnost zaradi izvrstnega tesnjenja
 • Dolga življenjska doba vrat
 • Zavarovalniško kritje že zgolj pri zaprtih in nezaklenjenih vratih

Dvojni nihajni zapah

Preverjen pritisk, boljša varnost: novo samodejno večkratno zaklepanje zanesljivo pomakne popolnoma avtomatsko brez uporabe ključa, zaporne kavlje globoko v zaporno pločevino. Tako se vrata že ob zapiranju brez zaklepanja trdno zaklenejo in s tem preprečijo vsakršno odpiranje s silo. V kombinaciji z na novo razvitim tesnilnim elementom vratno krilo še trdneje pritiska na okvir in s tem ščiti notranjost pred vremenskimi vplivi.

 

Izboljšano tesnjenje ob zapiranju

„Nekje notri piha.“ Kaj takšnega bodo uporabniki sistemov zaklepanja autoLock AV3 ali blueMatic EAV3 rekli zelo redko. Zaradi dinamičnega pritiska na novo razvitega tesnilnega elementa se vrata tudi po več letih po celotnem obodu tesno zapirajo in brezhibno tesnijo. Obračanje ključa je pri tem lahkotno kot prvi dan in vrata je mogoče odkleniti brez vsakršnega napora. Boljše tesnjenje z manj napora

 

Osrednji magnetni sprožilnik

Prvi vtis o hiši si ustvarimo že pri vhodu. Ali vas ne spravlja ob živce, če je vratni okvir zaradi udarjanja tipal pri odpiranju in zapiranju vrat povsem odrgnjen? Inovativni sistemi zaklepanja AV3 so proti temu dobro opremljeni: osrednji magnetni sprožilnik tipalo sproži šele, ko so vrata že zaprta, tako da se v celoti prilegajo okvirju.

 

Nova možnost odpiranja vrat brez ključa

Ni pomembno, kako rečete tej zadevi – modro stikalo s priročno funkcijo lahko preprosto imenujete tudi dnevno odpiranje vrat. Pomembno je, da nam omogoča odpiranje vrat z zunanje strani preprosto in brez ključa: Winkhaus to funkcijo trenutno ponuja kot edini proizvajalec samodejnega avtomatskega večkratnega zaklepanja v kombinaciji z dvojnim nihajnim kavljem in enoročnim upravljanjem. Potreben je samo kratek premik vzvoda in že imate prost vstop.

 

Dodatne opcijske možnosti

 • Dodatno varnostno zapiralo za nadzorovano odpiranje vhodnih vrat
 • Odpiranje zgolj za režo, zaščita pred vsiljivci
 • Varnostno zapiralo je mogoče z zunanje strani udobno sprostiti s ključem
 • Odklepanje vhodnih vrat na daljavo z motorizirano komponento
 • Združljivo z drugimi sistemi zaklepanja vrat proizvajalca Winkhaus
 • Možna naknadna nadgraditev modela autoLock AV3 na model blueMatic EAV3 zaradi modularne zgradbe
 • Kabelski kompleti, ki jih preprosto priklopite in že delujejo, kar zagotavlja takojšnji nadzor dostopa (npr. preverjanje prstnih odtisov tehnologija ekey, tehnologija Idencom)
 • Možnost upravljanja z vsemi sistemi za nadzor dostopa (z daljinci, s prstnimi odtisi, s transponderji ipd.) oz. vse naprave, ki se krmilijo na brezpotencialni kontakt
 • Preprosta električna inštalacija
D.B.T. d.o.o.

Podjetje D.B.T. d.o.o. je bilo ustanovljeno konec leta 1991 v sosednji Hrvaški. Svoj program je usmerilo na tržišče stavbnega in pohištvenega okovja s široko ponudbo proizvodov priznanih evropskih proizvajalcev kot tudi domačih. Leta 2005 je podjetje odprlo svojo podružnico v Sloveniji.

Kontakt

D.B.T. d.o.o.

Naslov: Sp. Vižinga 21d, 2360 Radlje ob Dravi, Slovenija

E-pošta: info@dbt.si

Telefon: 02 888 10 00

Telefax: 02 888 10 02